2013 m. balandžio 10 d., trečiadienis

Tikra plonapadė Pica :)


Pica skanesnė nei picerijose :) Bent man :)
Taigi picos padui pasidaryti jums reikės.
  • 3 stiklinių miltų (aš naudojau butent kaip būna tos vienkartinės baltos).
  • Pakelio sausų mieliu 7g.
  • Šaukštas rudojo cukraus.
  • Šaukštelis druskos (aš tik už himalajų).
  • 2 v.š. alyuogiu aliejaus.
  • Ir maždaug stiklinė šilto vandens.
Į dubenį subereme miltus padarom duobute.Į ją berem sausas mieles ,cukrų,druską pilam 2 šaukštus alyuogiu aliejaus.Ir užpilame stikline šilto vandens.Miltų duobelei išmaišom ingredientus,kad mielės ištirptų bei cukriukas.Tada jau viska su mltais kiek eina pamaišome ir išsitepus rankas aliejum išminkom kol bus graži vientisa ,blizgi tešla:)Tada vos pabarstom miltukais ir su dubeniu dedame į šaldytuvą bent porai valandų :) Tešlą uždengus galima laikyti ir parą ir dvi ,bet neperilgai nebent turite freshą.:)
Na ką tešla paruošta ruošiame garnyrą:)Būtent ši pica daryta taip.
Pirmiausia pasiruošiame padą.Aš jį ištampau rankomis poto blėtoje pirstukais į šonus išminkau man taip skaniau ,bet galima ir su kočėlu..Tada ištepu padą ''Marinara''padažu (http://laimingaseima.blogspot.no/2013/02/marinara-padazas.html)Poto dedu tarkuotą sūrį.Šioje picoje dėjau pieniškų dešreliu smulkintų:)Supjaustytą puslankiais svoguną.Tada pievagrybius iškloju pilnai visą picą.Susmulkintą marinuotą papriką.Jalapenai ir keletas gabalėlių pomidoro.
Dar apibarstau labai nedaug tarkuotu sūriu ir prieskoninėms žolelėms.Paruoštą picą dedame į įkaitintą 200° temperaturos orkaitę ir kepam kol padas iškeps maždaug 20-30min.
Skanaus ;)*
Keli patarimai kepant picą su kitais ingrediantais :)
  • Sūrį dėkite pirmiausia iškarto po padažo.
  • Tada dėkit mėsa ir svogūnus,kad neišdžiūtų.
  • Visus šlapesnius ingrediantus dekit į pabaigą (agurkėliai.marinuota paprika,sidabriniai svogūnėliai,pomidoras,jalapenas ir panašiai...:)
  • Saus ingredientus dedant pirmiau skaniau ,nes tada netaip išdžiusta ir išlieką jų skonis daug skanesnis.
  • Jai picą ruošiatės daryti su faršu prieš tai jį pakepinkit su megemais prieskoniais ir iškeptą suberkit į sietuką,kad riebalai nuvarvėtų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą