Pica skanesnė nei picerijose :) Bent man :)
Taigi picos padui pasidaryti jums reikės.
- 3 stiklinių miltų (aš naudojau butent kaip būna tos vienkartinės baltos).
- Pakelio sausų mieliu 7g.
- Šaukštas rudojo cukraus.
- Šaukštelis druskos (aš tik už himalajų).
- 2 v.š. alyuogiu aliejaus.
- Ir maždaug stiklinė šilto vandens.
Na ką tešla paruošta ruošiame garnyrą:)Būtent ši pica daryta taip.
Pirmiausia pasiruošiame padą.Aš jį ištampau rankomis poto blėtoje pirstukais į šonus išminkau man taip skaniau ,bet galima ir su kočėlu..Tada ištepu padą ''Marinara''padažu (http://laimingaseima.blogspot.no/2013/02/marinara-padazas.html)Poto dedu tarkuotą sūrį.Šioje picoje dėjau pieniškų dešreliu smulkintų:)Supjaustytą puslankiais svoguną.Tada pievagrybius iškloju pilnai visą picą.Susmulkintą marinuotą papriką.Jalapenai ir keletas gabalėlių pomidoro.
Dar apibarstau labai nedaug tarkuotu sūriu ir prieskoninėms žolelėms.Paruoštą picą dedame į įkaitintą 200° temperaturos orkaitę ir kepam kol padas iškeps maždaug 20-30min.
Skanaus ;)*
Keli patarimai kepant picą su kitais ingrediantais :)
- Sūrį dėkite pirmiausia iškarto po padažo.
- Tada dėkit mėsa ir svogūnus,kad neišdžiūtų.
- Visus šlapesnius ingrediantus dekit į pabaigą (agurkėliai.marinuota paprika,sidabriniai svogūnėliai,pomidoras,jalapenas ir panašiai...:)
- Saus ingredientus dedant pirmiau skaniau ,nes tada netaip išdžiusta ir išlieką jų skonis daug skanesnis.
- Jai picą ruošiatės daryti su faršu prieš tai jį pakepinkit su megemais prieskoniais ir iškeptą suberkit į sietuką,kad riebalai nuvarvėtų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą