Begalo skanūs čeburėkai :)O ir lengvai bei gan greitai pasigamina :)Taigi jums reikės.
Tešlai:
- 4-5 stiklinės miltų.(priklausomai nuo stiklinės mano stiklinė senovinė rusiška ten gal 250g. :D tai aš dėjau 4 stiklines)
- a.š druskos.
- 5 v.š saulėgrąžų aliejaus.
- Stiklinė karšto vandens
Įdarui:
- 0,5kg Maltos kiaulienos (vidutinio riebumo).
- Pipirų.
- Druskos.
- Apie stiklinę skysto buliono.
- 1 didelis svogūnas.
Taigi pradedam gaminti tešlą :).Į puodą išsijojame miltus
(nebūtina).Dedame šaukštelį druskos ir gerai išmaišom.Pilam 5 valgomus šaukštus aliejaus.Lengvai pamaišom ir pilame šiltą vandeni.Pradžiai puse stiklinės išmaišome tada pilam likuse ir maišome kiek išeina .Tada išsitepam rankas aliejumi ir tešlą gerai išminkome rankomis.Tešla paruošta paliekam ją šiektiek pastovėti per tą laiką pasiruošim įdarą.Taigi maltą mėsą paprieskoniuojam,dedam smulkintą svogūną ir pilam po truputį sultinį kad mėsyte butu gan skystoka,bet ne per skysta:)Gerai išmaišom ir galim jau pradėti kočioti tešlą.Atsignybiam gabalėlį tešlos ir iškočiojame ploną norimo dydžio apskritima dedam mėsos ir užspaudžiam ir taip su visais.Kepti įkaitintam aliejuje 2-3min.Jai dėjot daugiau mėsytės 3-4min šiektiek mažiau įkaitintam aliejui.Sudėkit čeburėkus į uždarą inda kol visus iškepsit ir prašau galit vaišinti artimuosius.
SKANAUS :)*