- ~1kg maltos kiaulienos
- 3-4 svogūnai
- Majonezo (aš naudoju "Kėdainių be koncervantų'' skaniau kai buna tirštas)
- Fermentinio sūrio(turi būti sūris ,o ne sūrio gaminys ir ,kad lydytusi)
- Batonas (kilogramui kokias 3 jai nedidelės 4 riekeles be plutelės)
- Piprai bei druska (galima prieskonių maltai mėsai,bet man labiau patinka natūraliau)
- Pieno (užpilti batonui)
- Miltų (maždaug 1 valgomasis šaukštas)
Batoną užpilame šiektiek pieno ir triname kol gausis košelė.Ir dedame į faršą gerai išminkom dedame prieskonius vėl išminkome.Į paruoštą faršą ytarkuojame 1-2(prikolausomai nuo dydžio)svogūną vel viską išminkome (p.s-būtina kiekviena ingredienta dedant iškarto išminkyti taip geriau viskas pasiskirsto).Kai jau faršą pasiruošeme paliekam faršą ir ruošemes ''viršūnėles'' svogūnus susmulkiname ,o fermentinį sūrį susipjaustome plonais kvadračiukais (atkreipkit dėmesį į foto).Blėtą pabarstome miltais.Na viską jau pasiruošėme pradedame formuoti kukuliukus jų centre padarant duobeles:) (nedarykit labai didelių kukuliukų ,nes tada suris sukeps ,o kukuliukai nebus pilnai iškepe jai ruošiates kepti didesnius sūrį dėkit į pabaigą).
Paruoše kukuliukus į kiekvieną dedame susmulkinto svogūno:)
Tada dedam po pilną arbatinį šaukštelį majonezo :)
Tada sūrį :)
Kepti 190 laipsnių temperatūroje kol lengvai apskrus :)
Skanaus ;)*