2013 m. vasario 15 d., penktadienis

Neringutės varškės spurgelės

  •     Varškė, arba varškės sūrio, 0.5 kilogramo
  •     Kvietiniai miltai, 8 šaukštai
  •     Cukrus, 4 šaukštai
  •     Kiaušiniai, 2 vienetai
  •     Grietinė, 50 gramų
  •     Soda, 1 šaukštelis
  •     Vanilinis cukrus, truputį
  •     Cukraus pudra, 100 gramų
  •     Aliejus



Gaminimas:
Kiaušinius išplakame su cukrum ir vanile.Sodą nugesiname su grietine ir dedam į kiaušinio plakinį.Tada dedame varškę gerai išmaišome

 ir dedame miltus tada minkom kol gausis vientisa graži tešla:)




Iš gautos tešlos daromi maži kukuliukai arba ''boronkėlės''

Verdama pavartant įkaitintame aliejuje.


SKANAUS!! :)*